Innredning av solsenter

Store luftige solrom gir sammen med riktig lyssetting , fargevalg og innredning en økt følelse av velvære.

Et stort moderne solrom bør ha innermål på minimum 250 cm x 250 cm. For å lette periodisk vedlikehold som bytte av rør, vask og service, bør det beregnes plass i hver kortende og bak/foran solsengen. Veggene i solrommet bygges slik at solsengene har god tilgang på temperert luft og at varmluften kan stige uhindret ut av solrommet.

Velvære-Grossisten anbefaler heldekkende belegg eller fliser på gulv for enklest mulig rengjøring.

Vegger holdes i nøytral hvit farge da dette inngir et rent og hygiensk inntrykk for kundene. På veggene skal dekorplakater og informasjonsplakater alltid monteres i rammer for å holde det ryddig og pent.

Dørene inn til solrommet må være låsbare fra innsiden og må ikke kunne åpnes fra utsiden uten bruk av spesialnøkkel.

Vi anbefaler montering av to papirholdere og to søppeldunker. Søppeldunkene monteres slik at bunnen er et stykke opp fra gulvet slik at man lett kan rengjøre under. Dersom solsenteret er ubemannet er det fornuftig med to papirholdere slik at solsengen ikke blir stående ubrukt på grunn av manglende tørkepapir. Av samme grunn monteres en vegghengt flaskeholder med plass til to sprayflasker med godkjent merket rensevæske.

Kunden setter pris på en knaggrekke på vegg og en stol/krakk for oppheng av tøy og et speil i ca str 110 x 40.

Belysningen i solrommet bør være av soft-tone type slik at lyset er godt uten at det blender. Dette kan løses ved innfelte spotter i tak eller ventilasjonskasse. Ultra Tans nye modeller har i tillegg dekorlys som gir delikat lyssetting i solrommet.

Lyd

For å øke kundens følelse av velvære bør det være montert høyttalere med justerbar volumknapp i hvert solrom. Velvære-Grossisten kan levere optimalisert lydsystem som er tilpasset solsengene.

Overvåkning

Et moderne overvåkningsanlegg er viktig for Driver, men også viktig for kundenes trygghet. Overvåkningsanlegg finnes i mange forskjellige utførelser og prisklasser. Velvære-Grossisten samarbeider med gode leverandører av tilpassede løsninger for solsentre. Kontakt oss for tilbud.

Det er viktig at all lovpålagt plakatering er forskriftsmessig i orden. I fellesarealet bør det i tilknytning til inngangspartiet være informasjon som forteller om solsenterets åpningstider. Dersom solsenteret er ubemannet bør ikke fellesarealet innredes med sittegruppe slik at uønskede personer får en grunn til å oppholde seg unødvendig lenge i lokalet.

bilde (3) bilde (4) bilde1