rejuvinate

SUN2 REJUVINATE                                                             

-THE NEW WAY OF TANNING
ANTI-AGE & VITAMIN D

Sun2 Rejuvinate/Tan Beauty er en serie av lysrør som har unike anti-aldring og hudpleie effekter.

Dette er en helt ny og unik måte å sole seg på som kombinerer en perfekt sommer brunfarge med en effektiv anti-aging behandling i tillegg til aktivert vitamin D produksjon. I Sun2 T7 Tan Beauty rør har vi vært i stand til å forbedre balansen i røret ved å senke UVA og øke UVB andelen og dermed få en bedre pigmentering og en mer holdbar og jevnere og finere brunfarge.

Kroppens eget naturlige kollagen stimuleres og regeneres på 633 nanometer som ligger i det røde lys spekteret. Sun2 T7 Tan Beauty er spesielt aktive i det området som gir den unike anti-aging egenskapen og gir en merkbar forskjell etter bare noen få solinger. Sollys er generelt viktig for vår helse og gjennom at Sun2 T7 Tan Beauty er effektivt i solens hele lysområdet fra 280 til 800 nanometer, gir det unike helsemessige fordeler. Sun2 T7 Tan Beauty er godkjent i alle Ultra Tan solarium og i flere andre modeller og merker.

Tan Beauty rørene er spesielt designet for å gi både en veldig god bruningseffekt mens den rosa lys stimulerer kroppens naturlige kollagenproduksjon i de dypere lag av huden, Dermis. Gjennom å stimulere kroppens egen kollagenproduksjon vil det være en merkbar foryngelse av huden, noe som gjør den myk, glatt og smidig og krever mye mindre fuktighet. Med vanlig soling i Sun2 T7 Tan Beauty reduseres også hudens fine linjer og små rynker, noen arr bli kan redusert og urenheter i huden forsvinner. Man bruker Tan Beauty solarium på vanlig måte, men man får både anti-aging terapi og vitamin D på kjøpet. Selvfølgelig kan du også bruke våre hudpleiende solkremer eller våre spesielle anti-aging produkter for solarium.
Vi anbefaler at du soler deg 15 minutter 1 – 2 ganger i uken for et perfekt resultat. Jo mer regelmessig du soler deg, dess bedre anti-age effekt. Samtidig får du en fantastisk og naturlig solbrun farge.