Helse1

Velvære-Grossisten as har markedets beste kompetanse innen etablering, drift og salg av sol – og velværesentre.

Hovedkontoret ligger i Stavanger og vi er den eneste aktør i markedet som har landsdekkende forhandlernett.

Vi har 29 års erfaring i prosjektering og bygging av sol- og velværesentre. Selskapet har vært en av pådriverne for å etablere Norsk Solarieforening. Foreningen har som målsetting gjennom kontakt med myndigheter og presse, å skape et økende marked for soling og ikke minst å kvalitetssikre seriøsiteten i bransjen.

Om du sysler med tanken på å starte ditt eget solstudio, er det nødvendig å skaffe seg en oversikt over konkurrenter og befolkningsmasse for å kartlegge om det er grunnlag for etablering. Velvære-Grossisten innehar den beste kompetanse innen bransjen for vurdering av lokaler og beliggenhet og tilbyr hjelp til å foreta en enkel markedsanalyse og estimerte budsjetter på investering og drift.

Å lykkes med å drive et solstudio beror på mange ulike faktorer og forskjellen mellom god og mindre god drift kan skyldes små, men viktige detaljer.

Om du velger Velvære-Grossisten som din samarbeidspartner, vil du nyte godt av vår ekspertise når du skal fatte beslutninger om valg av utstyr, grunnplaner, bygging av solrom, ventilasjon og innredning.

Vi vil stå ved din side for å gi deg gode råd på hvert nivå i planleggings- og byggefasen.

Velvære-Grossisten vil alltid være et trygt valg!

Autoriser ditt Solsenter

SUN2 – et komplett solsenterkonsept

Ta kontakt med oss for en hyggelig solprat

Hva kreves for å drive solstudio

Innredning av solsenter