collagen

Rødt lys har en gunstig effekt på revitalisering av huden. Det øker hudcellenes egen evne til å produsere collagen og elastinproteiner. Rynker og fine linjer reduseres og huden gjenvinner sin elastisitet og struktur.

Synlig lys med energifrekvens på 633nm øker hudens collagenproduksjon.

Behandlingen- er delt i 3 trinn avhengig av alder. Passer alle hudtyper. Behandlingstid anbefales 2-3 ganger pr uke i 10-20 min.

Trinn 1: -vitalisering og hudpleie

Trinn 2: Dyprens og gjenoppbygning

Trinn 3: Økt elastisitet og reduksjon av fine linjer og rynker

Alder:

20-30   Trinn 1:   1 mnd

30-45   Trinn 1 + 2:   2 mnd

45+       Trinn 1 + 2 + 3:     2,5 mnd

For å beholde oppnådd effekt etter avsluttet behandling, anbefales ytterligere 1 collagenbehandling i uken.

Visse hudceller kan stimuleres til å produsere Collagen, Elastin og de spesielle enzymene som er nødvendige for å forsterke hudstrukturen. Prosessen som skjer i veggene til hudens fine blodårer, har en oppstrammende effekt. Den øker syreopptaket , hudens egen renseprosess og evnen til å holde en jevn fuktbalanse.

Kliniske studier viser at jevnlig bruk av rødt lys med energifrekvens på 633 nanometer øker hudcellenes egen evne til å produsere Collagen og Elastinproteiner.

Studiene viser at rynker og fine linjer blir betydelig redusert og huden gjenvinner sin elastisitet og struktur.

Denne milde behandlingen vitaliserer din hud og hjelper til å redusere de første fine alderstegn.   Ved bruk av Collagen Light vil virkestoffer fra nærende kremer trenge dypere ned i huden og gi økt effekt. Når vanlige kremer og behandlinger kun trenger ned i overhuden vil du med Collagen Light Therapy få virkning enda dypere, helt til dermis.

Cellulitter dannes i det innerste hudlaget(subcutis)og gir huden en ”bulkete” overflate. På grunn av det røde lysets oppstrammende evne vil denne behandling også ha en god effekt, visuelt sett, på fremtredende cellulitter.

UT Tan Beauty_Paragon_Transweb

Collagenets unike evne til å reparere skadet vev har behandling med Collagen Light Therapy vist seg meget effektivt for å redusere arrvev.

Det fremmer blodsirkulasjon og lindrer ved kronisk inflammatoriske sykdommer, som for eksempel revmatisme.

Tilbakemelding fra kunder viser at behandlingen sågar har effekt på psyke og humør.

Les om Collagen Light Therapy forretningsidè