NOcash UNO og MULTI betalingsløsning for solsenter

NOcash UNO/MULTI er en ny brukervennlig og effektiv kortleser, som gir forbrukeren muligheten til å handle på en rask og enkel måte. Det er ikke behov for å taste kode og man har muligheten til å betale med magnetstripe, chip, kontaktløsekort og mobiltelefon.

I dagens samfunn er det færre og færre av oss som bruker kontanter, og realiteten er at fremtiden vil bli mer eller mindre kontantløs. For et solsenter dekker NOcash UNO/MULTI betalingsterminal den økende etterspørselen etter løsninger som reduserer bruk og håndtering av kontanter. Bruk av kort reduserer risikoen for innbrudd/tyveri og forenkler samtidig rapportering av omsetningen.

Fordeler med NOcash UNO og NOcash MULTI betalingsløsning

1. Imøtekommer økt etterspørsel etter kontantfri betaling

2. Øker sikkerheten ved redusert andel av kontanter

3. Redusert arbeidskostnad

4. Økt inntjening

UNO/MULTI er kompatibel med den nye PayWave og PayPass teknologien (RFID/NFC) til Visa og MasterCard. NOcash UNO ligger alltid et steg foran og kontantløs betaling er noe det også vil bli mer av i fremtiden.

NOcash UNO/MULTI back office system kan være en bidragsyter til å øke salgstallene og forenkle arbeidet til eieren av maskinen. Dette gjennom å gi eieren full oversikt til en hver tid, via en nettbasert applikasjon. Her kan du blant annet overvåke maskinen, og få varsler om feil på apparatet.

Du vil også få muligheten til å motta varslinger på SMS og e-post om maskinens status/tilstand og salgsoversikt.

NOcash UNO er den beste betalingsløsning for enkeltstående solarium eller NOcash Multi for styring av inntil 4 solarium.

NOcash Touch