NOcash Touch betalingsløsning for solsenter

Bruk av kort reduserer risikoen for innbrudd og tyveri, og forenkler samtidig rapporteringen av omsetningen.

Nct Tove

NOcash med berøringsskjerm styrer solsengene og produktautomaten direkte. Kunde betaler med kort og velger solseng via NOcash. Med denne løsningen får du et topp moderne kontantløst solsenter, der utstyret krever minimalt vedlikehold og tilsyn.

Du vil ha total oversikt over omsetningen via daglige rapporter fra NOcash Touch. Våre erfaringer viser at ved installasjon av NOcash Touch, med tilsluttet produktautomat, har gitt en betydelig økning i produktsalget. Pr dags dato har solsentrene med denne løsningen økt omsetningen av produkter til 10 % av totalomsetningen av sol mot tidligere 2,5 %.

NOcash Touch automaten er lagervare, men det må påregnes 2 – 3 ukers behandlingstid hos bank/Point ved registrering av bax nummer. Det kreves at solsenteret har internettilgang via bredbånd.

NoCash Touch produseres i Norge av et veletablert selskap med stor ekspertise på moderne bankbetalingssystemer.

NOcash Touch er et kontantfritt betalingssystem. I tillegg til å være tilpasset utfordringer med ny solarieforskrift, er NOcash utviklet for å dekke den økende etterspørselen etter løsninger som reduserer bruk og håndtering av kontanter.

Nayax betalingsløsning